HTML

Angyal a Mátrixban

"Aki kifelé néz, álmodik, aki befelé, felébred." (C.G. Jung)

Friss topikok

  • : @dorka3.: :D Hajrá! Pussz! :) (2013.06.01. 16:09) Próba

Taníts meg újra

2015.06.28. 14:29 dorka3.

Taníts meg újra angyal lenni!

Neked az semmibe sem kerül, erre nem lehetsz fáradt...:-) Emlékszel, amikor a múltkor az erkélyről bucskáztál le, mennyire nevettünk. Ez volt az új gyakorlatod, aznap találtad ki, és estig ismételgetted. Én meg csak mosolyogva álltam a korlátnál, és néztem lefelé. A szárnyaid az ágakat verdesték, mert ez a bucskázás azért olyan jól nem ment még! És le is kiabáltam, többször, hogy tényleg szükséged lesz erre? Majd valakinél? És nekem? Fogok én is majd bucskázni? És az őrizetteid nevetnek-e majd rajtad? Vagy csak sírnak, te vigasztalsz, szárnyaiddal átöleled őket, és ha minden rendben, csendben eltűnsz. Akkor persze nem fog odaillenni a bucskázás, a tornagyakorlatok, és a nevetésed. Vagy mégis?

Taníts meg újra angyalnak lenni! Újra szeretnék szállni, újra szeretném használni a szárnyaim, újra érezni akarom, hogy szükség van rám, újra hallani akarom, hogy hívnak, engem hívnak, rám várnak, senki másra, és újra szeretném tanulni, mi az, szeretve lenni...taníts meg arra, mi az a fájdalom, hogy egyűttérezhessek, taníts meg arra, mi a szenvedés, hogy örülni tudjanak velem, taníts meg arra, milyen volt érezni a felhőt, a napot, a vízcseppeket, megérezni a hajnal illatát. Taníts meg megbocsátani, figyelni a szemekben a könnyek helyét, és felszárítani a szomorúságot, taníts meg jókor érkezni, jókor hallgatni, és jókor ölelni. Taníts meg jókor elmenni, és megfelezni a gyászt.

Taníts meg legyőzni a félelmet. Taníts meg hinni. Taníts meg újra szeretni. És ha jöttök megint, Zozóval, Xavérral, és a kicsit mindig kótyagos Hosszúval, ne szórjátok tele az erkélyt angyaltollakkal, és a muskátlik virágait se verjétek le. És játékból se zörgessétek a kinnhagyott cserepeket, mert át fog jönni a szomszéd. És Hosszú se felejtse el magával hozni a könyveit, én már nem tudom ellátni újabbakkal, és nem bírom hallgatni a dohogását.

Taníts meg várni. Várni. Várni téged. :-) Olyan nyugalommal, olyan hatalommal, mintha senkit sem várnék....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angyalmatrix.blog.hu/api/trackback/id/tr757580242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása